Ortodont in Brasov - Topaltent

1 LEI

Vrei dinti perfect aliniati si un zambet atragator? Cauti un ortodont in Brasov, dar nu stii cui sa-i incredintezi dantura ta? Solutia exista - clinica stomatologica Topaltdent!
Dintii pozitionati nepotrivit in cavitatea bucala sunt greu de curatat si ingrijit, iar masticatia, zambetul, vorbirea sunt, si ele, ingreunate. Dintii inghesuiti sau aglomerati pot provoca carii grave fiind mai dificil de igienizat. Exista riscul infectarii gingiilor, iar netratate, afectiunile pot duce la forme severe de parodontoza (chiar si la pierderea dintilor).
O muscatura incorecta poate duce la uzarea dintilor sau la pierderea acestora… Aspectul estetic este, la randul sau, greu de ignorat - el se numara printre principalele motive de adresare la un stomatolog.
Pentru a rezolva aceste dileme, de-a lungul timpului au fost elaborate solutii ingenioase pentru indreptarea dintilor. Un aparat dentar bine ales este metoda prin care medicul ortodont aplica o forta asupra dintilor pacientului, astfel incat ei sa se indrepte si sa se alinieze corect, estetic.
Te-ai decis sa optezi pentru un tratament ortodontic sau poate ai nevoie de alte servicii stomatologice in Brasov? Suna acum la 0770 743 787 si programeaza-te pentru o consultatie, iar in caz de urgenta apeleaza la 0774 001 001.
https://topaltdent.ro/servicii-stomatologice/ortodontie-2/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.