Megahost – companie de hosting din Romania

1 LEI

Megahost.ro este o companie de hosting din Romania. A fost infiintata in 2005 si functioneaza de mai bine de 15 ani. Megahost ofera servicii cum ar fi: gazduire partajata, gazduire VPS si servere dedicate. De asemenea, oferim inregistrarea domeniilor web, certificate SSL si solutii de e-mail.
Suntem una dintre cele mai populare companii de gazduire din Romania si avem o serie de clienti multumiti. Site-ul este usor de gasit si avem o multime de recenzii pozitive online.
Megahost.ro este cel mai bun serviciu de inregistrare a numelor de domenii din Romania. Oferim inregistrari aproape gratuite de domenii .ro, la doar 1.49 € lunar si suntem un provider universal pentru toate nevoile tale de gazduire web si multe altele. Echipa noastra de experti va va ajuta sa alegi pachetul de servicii perfect pentru site-ul dumneavoastra.
Daca sunteti in cautarea unei solutii excelente de gazduire web pentru afacerea dvs. sau pentru site-ul dvs. personal, avem exact acest lucru! Toate planurile noastre includ trafic necontorizat si latime de banda nelimitata, suport 24/7 si multe altele!
Sunteti interesat? Vizitati-ne pagina oficiala sau suna la +40 733 377 977 pentru a afla mai multe!
https://megahost.ro/inregistrare-domeniu.php

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.