Megahost – cel mai bun hosting din Romania

1 LEI

Cauti un serviciu de hosting bun, si nu reusesti sa-l gasesti? Inainte de a apela la serviciile costisitoare, lente, si imprevizibile care exista la nivel international, considera Megahost – cel mai bun hosting din Romania.
Nu-i destul ca avem cele mai joase preturi, si pachetele noastre ofera extrem de multa valoare pentru fiecare client. Nu, dorim sa te asiguram ca vei avea parte de mult mai mult ca atat: de la servicii suport 24/24, 7 zile pe saptamana si garantie de satisfactie, iti oferim parte de servicii aditionale gratuite. Softaculous installer pentru instalarea automata a peste 250 de scripturi utile, datele vor fi pastrate in siguranta cu ajutorul backup-ului profesionist zilnic JetBackup, prestat de experti, PLUS trafic necontorizat, indiferent de pachetul ales.
Nu esti sigur de oferta? Alege pachetul de 1.49 € si convinge-te imediat prin propria experienta. Megahost are peste 14 ani de experienta si garantam servicii excelente, uptime si viteza de conectare maxima. Nu esti nici acum convins? Sa stii ca oferim si garantie – daca la sfarsitul lunii nu ramai complet satisfacut de serviciile prestate, primesti banii inapoi!
Afli totul de ce ai nevoie pentru a incepe cu noi printr-un apel la +40 0733 377 977 sau prin formularul de pe site.
https://megahost.ro/

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.