Reparatii imprimante copiatoare Bucuresti Ilfov.

75 LEI

Reparatii imprimante. Reparatii imprimante copiatoare Bucuresti Ilfov.
Reparatii imprimante, reparatii multifunctionale, reincarcare cartuse, incarcare cartuse imprimante Bucuresti Ilfov

Oferim servicii de reparatii imprimante, reincarcare cartuse, incarcari cartuse imprimante, pentru o gama diversificata de echipamente Epson, HP, Xerox, Canon, Lexmark, Kyocera, Konica Minolta, Pantum, Brother, Samsung etc.

Executie rapida cu livrare gratuita in max. 2 ore la sediul societatii dvs. in Bucuresti si Ilfov in baza comenzii confirmate si acceptate, cu datele pentru facturare, si contracost prin curier rapid (24 ore) la nivel national, pentru serviciile de reparatii imprimante, reincarcare cartuse, incarcari cartuse.

Evitati stresul traficului prin Bucuresti cu ajutorul ofertei noastre care cuprinde reincarcare cartuse , incarcari cartuse toner pentru echipamentele de printare laser toner si servicii de reparatii imprimante la sediul societatii dvs.

Serviciul de reincarcare cartuse, incarcari cartuse beneficiaza de testare a cartusului livrat, dupa achitarea contravalorii acestuia.Exclusiv B2B

Preturi de la 75 lei in functie de tipul imprimantei, starea tehnica, complexitatea reparatiei, iar in cazul serviciului de reincarcare cartuse, incarcari cartuse in functie de imprimanta, capacitate de printare, starea tehnica.

Contact: 0 7 44 37 3 82 8

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.