Jocuri logice, aplicatii digitale si jocuri educative – Editura Diana

1 LEI

Se spune ca investind in educatia celor mici, de fapt investim in viitor. De exemplu, putem utiliza diverse jocuri logice pentru a-i ajuta sa inteleaga mai eficient lumea in care traiesc. Acest tip de aplicatii digitale sau jocuri educative au urmatoarele beneficii:
- Imbunatatirea abilitatilor cognitive: Jocurile logice ii ajuta pe copii sa-si dezvolte inclusiv constientizarea spatiala, memoria, atentia si viteza de procesare.
- Imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a problemelor: Acestea le ofera copiilor posibilitatea sa-si foloseasca gandirea critica si abilitatile de rezolvare a problemelor pentru a finaliza provocari si puzzle-uri.
- Stimularea creativitatii: Jocurile logice pot fi concepute pentru a fi provocatoare si captivante, stimuland creativitatea copiilor in timp ce acestia cauta solutii unice la probleme complexe.
- Stimularea perseverentei: Jocurile logice pot fi dificile, dar procesul de rezolvare a acestora ii poate ajuta pe copii sa dezvolte perseverenta si rezistenta atunci cand se confrunta cu provocari.
- Pregatirea pentru viitoarele oportunitati de educatie si cariera: Gandirea logica este o abilitate importanta in multe domenii, inclusiv stiinta, inginerie, matematica si programare pe computer. Prin dezvoltarea abilitatilor de gandire logica de la inceput, copiii pot fi mai bine pregatiti pentru viitoarele oportunitati de educatie si cariera in aceste domenii.
Testati acum jocurile disponibile la editura Diana si cei mici se vor dezvolta armonios, gratie educatiei prin joc. Comandati acum si cei mici va vor multumi!
https://www.edituradiana.ro/robotica-si-aplicatii-digitale

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.