Sala de aerobic Oradea

Academia de dans Ars Nova te invita sa descoperi beneficiile celor mai bune programe sportive, fiind cea mai renumita scoala de dans din Romania cu rezultate bune atat pe plan national cat si international. Scopul nostru este de a incuraja spiritul sportiv, toleranta, respectul pentru ceilalti si de a prezenta programe de educatie si alte valori etice prin practica sportului pentru o viata activa si un stil de viata sanatos.
Studioul recent reamenajat si renovat este situat in zona centrala a orasului Oradea, punandu-va la dispozitie un mediu elegant si o atmosfera discreta in care sa uitatii de grijile cotidiene si sa pasiti in lumea sportului si a remodelarii corporale. Alaturi de antrenorii si instructorii talentati si calificati cu o pregatire profesionala suntem gata sa va punem la dispozitie cunostintele si experienta lor pentru a va sustine si motiva oferindu-va urmatoarele cursuri:
• Servicii pt copii: Hip hop, Breakdance Acrobatic, Aquagym, Inot copii, Aqua kid(pt copii intre 6 luni si 2 ani), Mama si copilul, Jazz-dance, Jazz balet , Balet, Gimnastica initiere, Show dance, Dans modern. Atentia pe care o acordam fiecarei sesiuni de pregatire, precum si dedicatia profesorilor in educarea copiilor si inspirarea notiunilor de performanta si profesionalism se observa in participarea acestora la Campionate Nationale, Europene si Mondiale, unde rezultatele n-au intarziat sa apara.
• Servicii pentru adulti: Fit Ball, Master Stretching, Hip-hop Dance Aerobic, Inot adulti, Zumba, Aerobic, Aerobic Dance, Aerobic Step, Tae-bo, Masaj, Sauna, Solar.
• Ore private initiere si modelara corporala avand posibilitatea de a va antrena in intimitatea unui personal trainer.
• Coregrafii pt cantarerti si dansatori la cerere pentru spectacole, trupe de dans sau dansatori, la diferite sectiuni(Majorete, Dans Modern, Jazz Dance, Show Dance).
• Organizari show-uri si evenimente de divertisment: publicitare(lansari de masini sau promovari de produse); deschidere la targuri si expozitii; pentru programe TV de divertisment evenimente mondene(lansare de brand, inaugurari de magazine, de centre comerciale, festivaluri, spectacole cu tema, targuri, campanii electorale); zile de nastere.
• Echipamente si accesorii pentru diverse activitati: varfulete balet, papuci pentru gimnastica , costume majorete, pom-pom majorete, alte accesorii pentru dans si majorete.

Intra si tu in lumea minunata a miscarii si sportului si vei descoperi cum incet, te vei transforma atat in interior cat si in exterior. Vei cunoaste o lume noua... iubitoare, o lume care traieste si se bucura de prezent, de tot ce ofera viata mai frumos ! Este locul unde te vei simti bine si unde vei ajunge sa arati nemaipomenit!

Toate informatiile despre preturi si conditii de participare le puteti afla la numarul de telefon 0359-174.682 sau ne puteti contacta la adresa de email contact@arsnova.ro. Ars Nova va sta la dispozitie iar pentru orice intrebare veti avea intodeauna veti primi un raspuns amanuntit si un zambet cadou.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.