reprezentant toate orasele URGENT

Reprezentanti Metropolitan

Sunt sigura ca si tie ti-ar place un job part-time la domiciliu! Stiu ca si tu vrei sa fii independent si sa castigi bani! Te indrum spre un job flexibil , fara contract , fara responsabilitati , indiferent de studii , pregatire , varsta(14ani ) , locatie! Totul se face online sau telefonic! Devino colaborator METROPOLITAN si beneficiaza de cel mai mare discount dupa piata mlm pentru toate produsele de 25-30% si 10% bonus DE LA CEI INSCRISI de tine.

Eu am reusit , acum e randul tau intra pe www.metropolitans.ro si inscriete pune codul reprezentantului care te-a rocamndat adik codul PFmrTmZR si comnda uncatalog mai multe informati gasiti pe aid metroloplitan_fefe@yahoo.com intrati pe www.metropolitans.ro si inscrietiva puneti codul reprezentantului care va recomnda adica PFmrTmZR pt detalii ne auzim pe mes

Comentarii Facebook

Comentarii

  • crinnn

    S.C. din Oradea angajaza personal in centru telefonie, program de lucru 4 ore/zi, flexibil (MLM, asigurari, turism sunt excluse). Cerinte: persoana comunicativa cu fire deschisa, bun spirit de convingere. Va asteptam CV-urile la: ang.cred@yahoo.com.

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.