super telefon interior samsung cect 689 2sim de odata

2cartele de odata 2 agende camera 1.3 functie webcam sunet 3d si multe altele 350LEI SAU SCHIMB CU ALT TEL +/- DIFERENTA ID MEU MIHAIGSA

Telefonul mobil dualsim Cect T689 este solutia pentu o viata mai putin complicata. Acum nu mai aveti nevoie de doua telefoane pentru cartele SIM din retele diferite. Cu acest telefon puteti sa trimiteti si sa primiti apeluri sau sa trimiteti sms-uri in acelasi timp de pe doua cartele diferite. Puteti sa vorbiti cu o cartela si sa primiti un apel in acelasi timp pe cealalta.

Acest telefon dual sim are mai multe utilizari. Se poate folosi si ca ?Flash drive? avand posibilitatea de a transfera fisiere sau fotografii pe un computer si este un veritabil MPEG4 player.

Ecranul ?Touch Screen? extrem de sensibil cu un ?creion? de scris cu care se poate controla si accesa meniul avand si o functie speciala de scris de mana.

Telefonul Cect T689 este unul dintre cele mai compacte telefoane cu functie PDA din lume, cantarind doar 104g si avand o grosime doar de 15 mm. Cu un card de memorie microSD de 256 MB si cu optiunea ?drag and drop? pentru un transfer de date cat mai usor, este ideal pentru transferul fisierelor MP3 care pot fi ascultate in difuzoarele stereo incorporate sau in casti. Deasemenea poate fi utilizat ca webcam conectat la PC.

Este dotat cu o functie noua, speciala ? Functia ?BlackList? cu ajutorul careia puteti bloca anumite numere de telefon care vor fi respinse automat de telefon, persoana al carui numar este blocat va primi un ton ca atunci cand telefonul este inchis.

Nu am avut inca ocazia sa facem reste pe acest telefon dualsim inca. Santem ferm convinsi ca telefoanele mobile dual sim vor fi din ce in ce mai mult folosite in Romania datorita dorintei si necesitatii de a fi conectat in mai multe retele nationale; Orange, Vodafone, Cosmote. Pretul telefonului reprezinta achizitionarea a doua telefoane, avand doua seturi de componente principale.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.