Termeni si conditii

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare de mai jos!

Accesand site-ul www.oradeahub.com va declarati de acord cu termenii si conditiile noastre de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu utilizati www.oradeahub.com.

Prevederi generale

ORADEAHUB isi rezerva dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

Protectia proprietatii intelectuale, Continutul si designul Siteului (precum si orice alt material avand legatura cu Siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.

ORADEAHUB poate sa suspende sau sa inceteze accsesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte din acesta fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale.

Sunt interzise urmatoarele practici:

  • publicarea aceluiasi anunt (sau a unui anunt cu acelasi inteles) de mai multe ori intr-o singura categorie;
  • publicarea de anunturi in categorii necorespunzatoare;
  • publicarea de anunturi cu continut xenofob, defaimator, obscen, amenintator, pornografic, matrimoniale, videochat, masaj erotic sau altele de acest gen.

Anunturile care nu respecta conditiile de mai sus vor fi sterse de catre administratorul site-ului fara fara nici o notificare sau justificare in prealabila. Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie a site-ul nostru.

Responsabilitatea pentru un anunt apartine in exclusivitate celui care il publica.