Call for paper Conferinta Lumen 2012

Centrul de Cercetari Sociale si Umaniste Lumen, Editura Lumen si Lumen UK in colaborare cu: Higher Education Research and Consulting Company reprezentata de Ph. D. Peter KIRIAKIDIS, Institutul de Studii Enciclopedice al Academiei de Stiinte a Moldovei, Academia Romana, Filiala Iasi- Institutul A. D. Xenopol, Universitatea Petre Andrei din Iasi- Facultatea de Drept, Universitatea Petre Andrei din Iasi- Centrul de Cercetari Juridice, Universitatea „Al. I. Cuza”- Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice din Iasi, Universitatea Mihail Kogalniceanu- Facultatea de Drept Iasi va invita sa participati la Conferinta Stiintifica Internationala: Logos, Universality, Mentality, Education, Novelty, care va avea loc in Iasi (Romania) in perioada 21 -27 mai, 2012.
Conferinta Stiintifica Internationala: Logos, Universality, Mentality, Education, Novelty 2012, va actiona ca un forum international de prezentare a ideilor inovatoare, a principalelor aspecte si a celor mai recente rezultate.
Va invitam sa participati cu lucrari (maxim una pe sectiune, cel mult doua sectiuni) la urmatoarele sectiuni: EDUCATIE SI GLOBALIZARE, PROVOCARI METODOLOGICE IN CERCETAREA CONTEMPORANA. DIMENSIUNI PSIHOLOGICE, SOCIALE SI UMANISTE, PERSPECTIVE TEORETICE IN PSIHOLOGIE, STIINTELE SOCIALE SI UMANISTE, COMUNICARE SI PRAGMATICI COMUNICATIONALE, CONTEXT NATIONAL SI EUROPEAN IN STIINTELE JURIDICE, MACRO SI MICRO TENDINTE IN RELATII INTERNATIONALE.
Cele 6 sectiuni se vor desfasura sub forma unor sesiuni de prezentare orala, sesiuni poster si sesiuni de prezentare virtuala.
Va asteptam cu nerabdare in Iasi, in perioada 21-27 mai 2012, la Conferinta Stiintifica Internationala: Logos, Universality, Mentality, Education, Novelty 2012!
Materialele pentru conferinta sunt asteptate la adresa de e-mail prlumen@gmail.com cu mentiunea “Pentru Conferinta Stiintifica Internationala Lumen 2012”.
In e-mail se vor preciza de asemenea, urmatoarele:
- Modalitatea de prezentare - orala / poster / virtuala;
- Sectiunea si domeniul la care se doreste prezentarea;
- Afilierea: nume si prenume, titlul stiintific/functia, institutie/universitate, localitate, tara, e-mail, numar telefon;
- CV-ul participantului.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul www.edituralumen.ro/Conference2012 sau pe adresa de e-mail prlumen@gmail.com .



Comitetul de organizare,
Centrul de Cercetari Sociale si Umaniste Lumen

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.