CNCS confirma! Editura Lumen este in elita editurilor stiintifice romanesti

CNCS a finalizat prima evaluare a editurilor stiintifice romanesti in domeniul umanist. Editura Lumen confirma cu aceasta ocazie clasarea sa intre primele edituri romanesti in domeniul umanist prin obtinerea categoriei B in domeniul intitulat „Istoria artelor si arhitecturii, studiilor culturale, memorie culturala si patrimoniu”.
Editura Lumen a obtinut de asemenea acreditarea cu categoria C in domeniul filosofiei si istoria filosofiei, epistemologie, logica si filosofia stiintei, etica si bioetica; in domeniul istoriografiei, teorii si metode ale istoriei, istoria ideilor, istoria intelectuala, memorie colectiva, identitati, locuri ale memoriei; Limba si literatura romana, Limba si literaturi straine, Mituri si ritualuri,reprezentari simbolice, Teologie si studii religioase, etnografii.
In urma evaluarii CNCS un numar doar de 30 de edituri au fost acceptate in categoria A sau B pentru cel putin un domeniu al stiintelor umaniste. Amintim ca fata de aceasta clasificare extrem de riguroasa si selectiva pana la sfarsitul anului 2011 au fost recunoscute ca edituri stiintifice 209 de edituri din cele 1400 de edituri care functioneaza in Romania. Editura Lumen felicita redactorii, colaboratorii, referentii stiintifici, referentii de etica editoriala, redactorii de promovare, colaboratorii de la universitatile, bibliotecile universitare, librariile, centrele de cercetare, institutiile de cultura partenere si in primul rand autorilor care alaturi de noi au facut posibile performantele editoriale ale Editurii Lumen construind impreuna cu Editura Lumen prestigiul Editurii Lumen.
Echipa Editurii Lumen doreste tuturor Un An Nou Fericit! Si va invita sa pasiti alaturi de Editura Lumen in noul an ce se doreste a fi plin de cele mai frumoase realizari in domeniul culturii si stiintei.

Editura Lumen
www.edituralumen.ro
Dr. Antonio Sandu

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.