vand carti de poker Bicycle Rider Back Stripper Deck ( pe rosu si pe albastru ) 20ron/paket sigilat

Bicycle Rider Back Stripper Deck (Carti Conice) cu index normal si spate albastru

Pachetul de carti Bicycle Stripper Deck sunt ingustate special la un capat, astfel incat sa poti simti marginea cartii alese in momentul in care se introduce invers inapoi in pachet. Acest pachet de carti este perfect pentru trucuri.

Cartile de joc sunt de dimensiune standard cu cea a cartilor de poker si sunt Air Cushion finish. Cartile de joc au fata standard ca si pachetul de carti Bicycle standard. Fiecare carte este taiata individual iar colturile au fost rotunjite in egala masura astfel incat sa fie identic cu un pachet de carti normal. Fiind folosite de amatori si profesionisti deopotriva, acest pachet de carti este obligatoriu pentru orice magician. Utilizarea lui este limitata doar de imaginatia ta!

Cartile sunt perfect ingustate la un capat. Numarul de trucuri la care se pot folosi aceste carti este nelimitat.

Daca toate cartile sunt in aceeasi pozitie nimeni nu va observa diferenta de latime dintre capete. Veti putea identifica imediat orice carte asezata invers in pachet inainte de amestecare.
Recunoscute pe plan mondial

Cartile de joc Bicycle sunt cele mai populare carti de joc din Statele Unite. Cartile sunt fabricate in Statele Unite, inca din 1885 si este una dintre cele mai recunoscute marci in lumea cartilor de joc.
Cartile sunt din carton laminat si au un finisaj perna de aer. La un pret foarte bun veti cumpara un pachet de carti rezistente la indoire, flexibile si cu proprietati unice de alunecare.
Designul RIDER BACK

Designul de pe spatele acestor carti - intitulat "rider back" este designul traditional pentru cartile de joc Bicycle si prezinta un inger pe bicicleta. Acestea sunt cartile de joc cel mai des intalnite in productiile de la Hollywood.
Standard pentru Magicieni

Cartile Bicycle cu design spate Rider Back sunt un standard mondial pentru magicieni. Pe langa pachetele clasice magicienii au la dispozitie si carti cu spate dublu , carti cu fata dubla si carti cu fata alba, toate in acelasi design traditional RIDER BACK. Combinatia dintre cartile pentru joc si cele speciale pentru magie a dat nastere celor mai impresionante trucuri cu carti.


Caracteristici Carti Joc Bicycle Stripper Deck:
- culoarea modelului de pe spatele cartilor : albastru
- carti de joc model Rider Back Stripper Deck regular index, carton laminat + finisaj perna de aer
- pachetul de carti contine 52 carti si 2 jokeri
- dimensiunile cartilor sunt : 63 x 88 mm

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.