FARA LENESI http://marketglory.com/register/NMDan

Uite va impartasesc aici un mod de a face bani, nu multi, dar sigur faci, vecinul meu scoate 100-200 euro pe luna, cum spuneam nu e ff mult,dar e sigur si nu necesita decat 20 min de "joaca" / zii, cautati pe google sau oriunde sa vedeti ca nu e teapa , stind ce bine o duc romanii am zi ca va pun la dispozitie un mod de a face un ban in plus BAfta tuturor, http://marketglory.com/register/NMDan

DECI :

MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali.
Este mult mai usor decat Virtconomic , eu ma joc ambele jocuri , desi Virtconomic joc de 2 luni si Market Glory de o saptamana aproape mi-am intrecut castigurile .

Likul de inregistrare :http://marketglory.com/register/NMDan





Quote Originally Posted by ExtremeDH
Sunt nou pe market glory. As dorii sa daca poti sa imi spunei cam ce as putea face pentru inceput ? Nu cunosc sistemul. Multumesc mult !
Spune ce nickname ai in joc.

Deci , acum tu ca incepator nu poti face multe lucruri .
-Poti da odata pe zi sa munceasca(salariul til da in functie de energia pe care o ai si experienta)
-energia o poti creste prin a consuma bauturi sau mancaruri , a cumpara case sau haine
-experienta o cresti in timp ce muncesti
-Poti aduce afiliati . pentru fiecare afiliat activ intr-o zi primest 0.1 puncte acele punte se aduna pana duminca in fiecare saptamana . Un punct poate valora undeva intre 0.5 si 2 Euro depinde de taxele din saptamana aceea. (eu de exemplu am 2.5 puncte acum pana diseara fac 3 cred si o sa iau un euro jumatate pentru ca punctul este 0.534)
-Poti lupta (dar nu la arena) ai 10 lupte pe zi la care primesti un bonus de 10 ron (tu cum o sa ai energia 1 o sa primesti doar 1% din 10.00 ron , energia o cresti cu timpul)
-La arena poti lupta dupa ce ti-ai luat arme si armuri . Ai un bonus de 10.50 euro pe batalie castigata dar nu poti lupta intruna pentru ca iti scade energia si ti se uzeaza armele si armurile.

Pentru inceput iti sugerez sa dai Munca si cele 10 lupte ATAT. si sa aduci cati mai multi afiliati in joc (linkul de afiliere il vei gasi la Refferer Informations)
Dupa 7 zile consecutive de munca vei primi un bonus de 1200ron in functie de energie ex:daca ai 10 energia vei primii 120 ron

11 ron = 1 gold 4,2 gold = 1 euro adica maxim 45 ron =1euro . Poti scoate bani din joc prin transfer bancar sau Pay Pal cand ajungi la suma de 25 de Euro .

Sper ca va ajuta si daca mai aveti intrebari va voi raspunde cu placere

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.