Super pret la Carnavalul de la Venetia + Croatia

Carnaval Venetia 2013 + Croatia


Ziua 1: Joi - Plecare din Oradea din data de 07.02.2013 la ora 18:00 de la Casa Sindicatelor. Traversare Ungaria – Slovenia.

Ziua 2: Vineri – Italia, sosire in statiunea Lido di Jesolo de dimineata, cazare la hotel***, timp liber la dispozitia turistilor (1 ora). Plecare spre Verona, vizitarea orasului: Arenele Romane, Casa Julietei. Continuam traseul spre Padova, vizitarea Basilicii Sf.Anton, de dupa masa o scurta oprire la un centru comercial. Seara intoarcere la hotel***in Lido di Jesolo, cina.

Ziua 3: Sambata – Lido di Jesolo, mic dejun, plecare spre Punte Sabbioni locul de imbarcare pe vapor pentru traversare pe insula Burano (renumita pentru satele pescaresti cu case decorate in culori foarte vii), continuam drumul spre insula Murano unde se viziteaza o manufactura de sticla. Dupa vizitarea celor doua insule ajungem in Venetia unde vom vizita: Piazza San Marco, Basilica San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, podul Rialto, Canal Grande, Campanila, de dupa masa, timp liber la dispozitia turistilor, pentru vizite la obiectivele turistice din Venetia sau pentru participarea la evenimentele Carnavalului. Seara intoarcere la hotel***Lido di Jesolo, cina.

Ziua 4: Duminica – Lido di Jesolo, mic dejun, pornire spre Romania, in drum un mic popas in Croatia – vizitare Rijeka si statiunea Opatia). Sosire in Romania noaptea tarziu.

PRET: 165 Euro

Pretul include: transport cu autocar de lux
2 nopti cazare la hotel*** Lido di Jesolo
2 mic dejun + cina
ghid turistic
Pretul nu include: bilet de autobus (Jesolo – Punte Sabbioni) – 5 eur
Taxa vaporetto
Intrarile la obiectivele turistice
Asig.med
Pretul a fost calculat la un grup minim de 40 persoane! In cazul unui grup mai restrans, agentia isi rezerva dreptul de a mari taxa de participare cu 15%, in functie de numarul de turisti inscrisi. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor in cazul in care acest lucru este absolut necesar.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.