Design interioare/exterioare la preturi avantajoase

Designul de interior reprezinta numai o etapa din procesul de perfectionare a aspectului casei tale, fiind nevoie de multe alte lucruri pentru a transforma visul in realitate.
Impreuna vom stabili felul in care doresti sa arate amenajarea interioara, stabilim liniile generale dar intram si in detalii, ca sa pregatim proiectarea 3D.
In aceasta etapa vom incerca sa aflam cat mai multe despre tine, despre preferintele tale, despre stilul tau de viata; mai exact ce iti place si ce nu.
Vom puncta elementele esentiale pentru living, bucatarie, dormitor, baie si orice alta incapere este cazul.
Proiectarea 3D, un proces extrem de interesant si de amplu, in care se executa designul interior pentru fiecare incapere a casei tale, se aplica materialele pe care le doresti
(gresie, faianta, parchet), se pozitioneaza mobila de bucatarie, canapelele, paturile si dressingul.
Odata proiectul terminat, incepe faza de achizitii. Trebuie cumparate toate cele necesare pentru finisarea peretilor (glet, vopsea lavabila etc), parchet, gresie si faianta.
Serviciile complete de amenajari interioare pe care ti le punem la dispozitie simplifica enorm procesul de constructie, design interior si executie a proiectului.
Daca aveti nevoie de design interior sau amenajari interioare va stam la dipozitie.

Colaboram cu distribuitori de materiale de constructii si finisaje (interioare si exterioare) incat va putem oferi produse de calitate la preturi decente.

Comentarii Facebook

Comentarii

  • griffin

    Intr-un cuvant un ESCROC !

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.