Antioxidant natural ANTIOXI-VITA - 55 lei

ANTIOXI vita este cel mai puternic antioxidant de pe piata, fiind o formula concentrata, 100 % natural, produs in Romania din samburi pielite si rahis de struguri atenti selectionati. A fost medaliat cu aur la Salonul International de Inventica 2011 (IWIS 2011) si a obtinut Premiul Special din partea Asociatiei Inventatorilor din Coreea de Sud.
Perfect pentru normalizarea Colesterolului, Trigligeridelor, Glicemiei, Tensiunei Arteriale, Tranzitului Intestinal; Previne Imbatranirea Si Reduce Stresul Oxidativ; Are Actiune Antitumorala, Antivirala, Antibacteriana, Tonica Pentru Musculatura, Sistemul Circulator Si Creier.
Este un produs inovativ, un antioxidant puternic, extras din samburi, pielite si rahis de struguri ( cca 700mg/ml)Ingrediente: apa, extract din seminte, pielite si rahis de struguri.Principiul activ: polifenoli (300mg GAE / ml). Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural. Polifenolii din struguri sunt antioxidanti care au urmatoarele proprietati:
- accelereaza epurarea colesterolului sanguin;- mentin buna functionare a sistemului cardio- vascular;- ofera protectie ridicata impotriva radicalilor liberi;- limiteaza distrugerea fibrelor de colagen;- stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante;- ajuta la reglarea tranzitului intestinal;- imbunatatesc secretia de insulina si protejeaza celulele pancreasului de actiunea radicalilor liberi;- amelioreaza simptomele menopauzei.


Dozaj: 2 ml pentru preventie sau intretinere
5 ml ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos.?


Prescriptie

OTC - Medicamente si produse medicamentoase care se pot elibera in farmacii sau drogherii fara prescriptie medicala.

Forma farmaceutica: Solutie
Actiune terapeutica: Antioxidant
Ambalaj: Flacon x 100 ml
Autorizatie de punere pe piata: Phenalex

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.