Oferta foto/video/audio

Megaoferta servicii foto-video-2014-
- Fotograf pe intreaga durata a evenimentului
- Numar nelimitat de poze pe DVD personalizat
- Sedinta foto trash the dres -photoshuting(locatie stabilit? de comun acord)
- de grup cu toti invitatii prezenti,la oficierea casatoriei,slujba religioas?,tortul miresei,ori unde e nevoie!
Slideshow din fotografii pe fond muzical
DVD- uri si carcasa sunt personalizate
-100 poze prelucrate (photoshopate)
- optional se poate face prelucrarea tuturor pozelor de pe DVD
VIDEO
- cameraman pe intreaga durata a evenimetului
- montaj profesional, meniu animat, capitole,personalizat
- 4 -5 DVD- uri personalizate cu filmul evenimentului +1 set copy
Fotografierea se face cu un aparate foto profesionale NIKON &CANON; DSLR, fotografiindu- se in permanenta pe toate durata desfasurarii evenimentului.
Livrarea pozelor se face pe un DVD personalizat. Filmarea se face cu trei camere video profesionale in format SD ,HD,3D,se filmeaza nelimitat,cuprinzand momentele importante din intreaga durata a evenimentului –traditiile dinaintea ceremoniei religioase, ceremonia religioasa, petrecerea de nunta. Prelucrarea consta in editarea materialului brut, eliminand momentele neimportante si montarea cadrelor cu introducerea de efecte de tranzitie, coloane sonore, meniu personalizat pentru ca rezultatul final sa fie un DVD de efect,inedit,simplu,romantic si elegant.
-Retrospectiva evenimentului ,filmat in 3D
-Filmare la restaurant cu macara video(3m)
-Proiectii videoscopice la Restaurant-clipuri video,slide-slow,foto
Oferind posibilitatea de a arata oaspetilor dumneavoastra fotografiile nuntii (inceputul, la nasi, la mireasa, sesiune foto grupuri si portrete miri) pe un ecran de proiectie pe tot parcursul evenimentului…asa veti fi admirati toata durata evenimentului. Toate pozele si clipurile video vor rula pe ecran dupa montajul si filtrarea acestora de echipa noastra. Pret pachet:1350 RON
SERVICII SUPLIMENTARE :
-Studio Foto-Mobil...o cheltuiala in minus...la restaurant ,montarea unui studio foto mobil (lumini,canvas,fundal pe stative),cu scopul de a realiza proiecte foto artistice cu mirii si invitatii,transpuse in diferite locatii exotice si artistice. (150 RON)
-album portofoliu cu mirii, album digital(photobook), inscriptionare pe DVD Blue- ray, cadouri personalizate pentru miri, lansari de porumbei (150 RON )
-înregistrarea video a întregului eveniment (full) si transmiterea live in 3D(instalarea unui monitor 3D cu diagonala de 110 cm cu scopul de a vizualiza de c?tre toti invita?i imagini live pe tot parcursul evenimentului , de la ringul de dans,masa mirilor,etc) (300 RON )
-Muzica,servicii DJ,atmosfera de club(lasere,stroboscom,jocuri de lumini(1000 RON )
-Confec?ionarea de autocolante personalizate(cu miri),pt.recipientele cu produsele ce se dau dupa eveniment,cind invitatii se retrag.(1ron)
-pt.semnarea contractelor pina la 31.dec.2013 beneficiati si de o reducere substantiala pt. urm?torul eveniment important "Primul copil-primul botez"
Inf.tel:0722266351,0259390390,Facebook :Cret dan/foto-video expres Oradea
E-mail:cretdan24@yahoo.com,G-mail:atelierstupibihor@gmail.com

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.