Editura Lumen la targul de carte "Cartfest", Iasi, 12-14 septembrie

Editura Lumen are deosebita onoare si placere de a va aduce in atentie o noua participare la Targul de carte Cartfest, care se va desfasura in perioada 12 – 14 septembrie, la Casa Pogor din Iasi.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promovarea si Sprijinirea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala, in parteneriat cu Muzeul Literaturii Romane si Consiliul Judetean Iasi. Este vorba de cea de a doua editie a Targului de Carte, un eveniment finantat prin Programul anual de finantare a proiectelor din domeniul culturii (cultura scrisa si proiecte cultural-educative) ale Consiliului Judetean.

Si in cadrul acestui eveniment, Editura Lumen, editura acreditata CNCS in categoria B, continua traditia participarii de exceptie la dezvoltarea cu succes a excelentei editoriale stiintifice nationale si internationale.

Standul Editurii Lumen va fi deschis publicului larg in cadrul Targului, de vineri pana duminica, in intervalul orar 10-22, cititorii fiind invitati sa descopere peste 200 titluri de exceptie din domeniile filosofie, etica, studii culturale, istorie, asistenta sociala, sociologie, stiinte ale educatiei si comunicarii, stiinte politice si economice, studii europene, studii juridice, etc.

Va invitam cu drag la standul Editurii Lumen din cadrul targului de carte Cartfest, pentru a va delecta cu carte de calitate.

Totodata va invitam sa consultati pagina oficiala de Facebook a Editurii Lumen, unde va asteapta prieteni ai cartii de pretutindeni!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.