RECRUTAM PERSONAL MEDICAL ARABIA SAUDITA

Ai absolvit facultatea de asistenti , scoala postliceala de asistenti sau facultatea de medicina?daca da urmatoarele informatii s –ar putea sa te intereseze.
Am doar trei intrebari pentru tine :
-1 Esti deschis la o noua oportunitate pentru o buna cariera?
-2 Ai dori sa castigi mai mult decat castigi in acest moment?
-3 Ar fii un salar neimpozitabil atractiv pentru tine?
Daca ai raspuns cu `DA` la toate intrebarile vei avea sansa sa iti indeplinesti visele.
Aceasta oportunitatea se situeaza in Arabia Saudita, o tara foarte bogata in ulei,dar sa nu iti faci griji, nu vorbim de un desert pustiu…defapt acestea se afla intr un oras foarte modern. Orasul se numeste Jeddah(5.1locuitori), din Arabia Saudita si se afla pe coasta Marii Rosii.
Hai sa fim directi si cinstiti Arabia Saudita nu e o tara unde ai merge, daca suma de bani pe care poti sa o castigi nu ar fii imensa ,si daca pentru tine banii sunt un factor important vei gasii cativa compatrioti care gandesc exact ca tine si care au mers acolo sa castige mai multi bani decat ar castiga acasa .
In afara de ei vei mai intalni personae din SUA, UK,cei mai multi petrec acolo intre 2 -5 ani , economisesc o gramada de bani, neimpozitabili , apoi se intorc la ei in tara .
Oricum este vorbe de mai mult decat bani ,stresul si nivelul de munca sunt mult mai reduse , asa ca va puteti reincarca bateriile.
Cand te intorci acasa de la munca , poti sa iti permiti o casa frumoasa , o masina …
Cam atat am avut de zis …acum depinde de tine ,poti sa iti ratezi sansa sau ne poti contacta .Asteptam sa ne suni la numarul de telefon 0359 800 499 sau 0772152945, sau sa ne scrii pe adresa de e mail info@rogerdis.de.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.