Stetoscop Littmann Classic III

Cauti Stetoscop Littmann Classic III? Acceseaza cea mai diversificata gama de stetoscoape de la 3M Littmann disponibile la comanda online pe

www.Stetoscoape.ro.

Stetoscopul 3M Littmann Classic III este cea mai recenta versiune a stetoscoapelor Littmann care ajuta milioane de profesionisti din domeniul medical sa obtina cele mai bune rezultate. Classic III ofera sensibilitate acustica mare pentru o performanta de exceptie, plus o capsula versatila fata-verso cu diafragme acordabile.
Este utilizat de catre studenti si personal medical, pentru a identifica, a asculta, si a studia sunetele inimii, plamanilor, pentru evaluarea fizica, monitorizarea si diagnostizarea pacientului. Tehnologia cu o diafragma reglabila 3M perfectionata pentru diferite frecvente prin simpla reglare a presiunii asupra capsulei.
Tineti capsula cu presiune redusa pentru sunetele de frecventa joasa; apasati un pic mai mult pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite utilizatorului sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului. Tubulatura de ultima generatie care isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp. Acesta ofera o viata mai lunga a stetoscopului, ca urmare a imbunatatit rezistenta la uleiurile pielii.
Daca doriti stetoscoape Littmann originale, asigurati-va ca il cumparati de la un distribuitor autorizat ! Stetoscoape.ro este distribuitor autorizat a gamei de stetoscoape de la 3M Littmann .

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.