Curs Limba Engleza Profesional Academy

Diploma obtinuta la curs – modul CC1, se recunoaste si ca nota pentru examenele de la facultate si studii post-universitare.
Engleza este prima limba globala a lumii si a devenit esentiala pentru cei care doresc sa calatoreasca si sa se bucure de cultura limbii engleze.
Limba engleza este peste tot în jurul nostru, dar stim cât de dificil poate fi daca nu întelegi si nu poti sa te alaturi conversatiei.

De aceea, am creat o gama de cursuri generale si resurse de limba engleza ca sa poti comunica în limba engleza cu încredere.

Daca nu ai mai învatat engleza pâna acum sau ai nevoie sa recapitulezi notiunile de baz, te vom ajuta sa iti îmbunatatesti abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere.
Te vom ajuta sa începi sa comunici si sa întelegi informatii de baza pentru a interactiona cu oameni din alte tari, la munca si în diferite contexte sociale.
Descopera varietatea de cursuri si resurse disponibile oferite de expertii mondiali în limba engleza pentru a te ajuta sa faci primii pasi în calatoria ta în limba engleza.

Cursurile de comunicare in limba engleza se organizeaza in 3 module :

-incepatori AA1 – se acorda diploma de participare cu recunoastere internationala.
-mediu BB1 – se acorda diploma de participare cu recunoastere internationala.
-avansati CC1 – se acorda in urma examenului ANC diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabila international.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.