Servicii profesionale de curatenie NCI Cleaning

NCI Cleaning va ofera servicii profesionale de curatenie in tot judetul Bihor, atat pentru segmentul rezidential precum apartamente, case , vile cat si pentru segmentul comercial precum birouri, spatii comerciale, institutii dar si scari de bloc.

Includem in serviciile noastre:
- curatenie generala
- curatenie dupa constructor
- curatenie dupa petreceri/evenimente
- curatenie scara blocului * abonamente lunare avantajoase asociatiilor de proprietari
- curatenie birouri , spatii comerciale
- curatare/spalare geamuri si vitrine
- intretinere spatii verzi


Echipele NCI sunt atent formate si instruite. Am pus accent pe pregatirea personalului nostru dar si pe siguranta casei sau afacerii dumneavoastra. Personalul NCI este profesionist si specializat, avand ca scop comun acela de a oferi servicii de CALITATE, intelegand ca un mediu curat este sinonim cu FERICIRE, MOTIVATIE si SANATATE!

NCI Cleaning foloseste echipamente profesionale si solutii avizate de Ministerul Sanatatii, din gama KIEHL, BUZIL, VILEDA, ECOLAB.

Va garantam servicii de curatenie de CALITATE, seriozitate, atentie la detaliu si personal atent ales.

Este important atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra, sa ne folosim resursele cat mai eficient. Pentru a veni cu o oferta de pret corecta pentru nevoile dumneavoastra de curatenie, vom face mai intai o evaluare GRATUITA la fata locului. Daca nu aveti timpul necesar pentru o vizita la fata locului, va putem oferi preturi estimative si la telefon.

De curatenie, ne ocupam noi!

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.