VOPSEA PENTRU PAR

13 LEI

Culori intense, 100% acoperire a firelor albe. Mai multe culori disponibile.
Inainte de aplicare, verificati daca nu sunteti alergica la anumite componente ale amestecului: aplicati putina crema pe partea interna a bratului. Daca zona se inroseste puternic e preferabil sa nu utilizati vopseaua.
Pune-ti-va manusile protectoare, puneti continutul tubului in stilca de plastic ce contine oxidantul si agitati bine pana cand continutul devine omogen. Aplicati uniform pe intreaga lungime a parului. Pentru prima vopsire, se fac carari de 1 cm si se aplica vopseaua intai la radacina (cu ajutorul unei pensule), apoi se piaptana parul astfel incat vopseaua sa ajunga pana la varf. Pentru vopsirea radacinilor, vopseaua se aplica la baza firului de par, iar cu 5 minute inainte de expirarea timpului de colorare, se uniformizeaza pe tot parul.
Lasati sa actioneze timp de 30 de minute. Daca scurtati perioada nuanta va fi mai putin saturata. Nu e recomandabil sa prelungiti durata deoarece puteti deteriora structura firului. Noua culoare va fi extrem de sensibila in primele 24 de ore, renuntati la spalare sau la folosirea agrafelor metalice pana cand culoarea se va fixa. Dupa cateva zile de la colorare, puteti folosi din nou samponul, insa unul special pentru par vopsit, care va curata delicat si va regenera firul de par, mentinandu-i culoarea.

Pachetul contine: vopsea crema 50 ml, fixator 50 ml, balsam de par 15 ml, manusi protectoare.

Pentru comenzi apasati urmatorul link: https://ladys.ro/vopsea-pentru-par-prestige-pres200-pres243-p-388.html?affId=FCfwNH0m

Va faceti cont aici si beneficiati de reduceri de pana la 42%: https://ladys.ro/create_account.php?affId=FCfwNH0m
Adaugati produsul la cos, finalizati comanda si primiti produsele prin curier rapid.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.