Casa in comuna Cefa Bihor + teren 18 ari

15.500 EUR

Se ofera spre vanzare urmatorul imobil, casa taraneasca in comuna Cefa, judetul Bihor
- Suprafata totala teren 1777 mp.
- CF curat, utilitati la zi (apa, curent electric, posibilitate racordare la canalizare)
- Front stradal mare, gard tabla pe fundatie de beton, poarta cu acces auto
In prima curte sunt pozitionate doua corpuri de cladire. Casa principala tip vagon, cu doua camere, antreu, prispa si camari de depozitare la colt are acoperis refacut in tigla metalica si subzidire la partea din strada. Aceasta a fost o incercare de reparatie in urma unor degradari repetate. Casa este de vaioaga, dar nu putem garanta ca se poate repara la un standard acceptabil pentru viitorul proprietar.
Partea din spate a casei are acoperisul suspendat pe grinzi, fara pereti.
A doua cladire din curte este o bucatarie de vara, de asemenea construita din vaioaga, pe o suprafata mica. Aceasta cladire are si un cuptor pentru paine, care trebuie reconditionat.
Accesul catre curtea intermediara (a doua) se face printr-o usa pietonala dar si printr-o poarta metalica pentru utilaje agricole (tractoare etc.); in partea opusa a acestei zone, catre gradina cu teren arabil se afla a treia poarta metalica mare (vezi schita). Toata curtea este inprejmuita cu gard metalic de tabla in fundatie de beton (soclu perimetral de aprox. 30 cm. ).
Ultima portiune de teren, de aprox. 1000 mp. reprezinta gradina pretabila pentru activitati agricole. Nu exista gard in jurul acesteia, doar o delimitare din vegetatie salbatica in capatul terenului.
Vegetatia este abundenta pe tot terenul, cumparatorul va fi nevoit sa asaneze sistematic toata suprafata.
Casa se vinde cu tot ce se gaseste pe proprietate, este o casa batraneasca cu fel de fel de obiecte si scule. Ca si aspecte pozitive, viitorul cumparator va gasi unelte rudimentare de gradinarit (greble, sape etc.) dar si de construit (tarnacop, topor, diverse alte scule).

Momentan casa este locuita, dar nu de catre proprietar.

Pretul cerut este de 15500 euro negociabil.

Pentru orice alte detalii va rog sa ma contactati telefonic sau prin mesaje pe numarul 0740 185 070 ( Muresan - proprietarul ).

Atentie: vanzarea se face de catre proprietar, nu sunt intermediar si nu doresc colaborari cu agentie imobiliara.

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.