Jocuri stem inovatoare si multe resurse educative

1 LEI

La Editura Diana punem la dispozitia micilor exploratori jocuri stem inovatoare si multe alte resurse educative pentru copiii! Cu jocuri STEM inteligente, precum seturile de constructie si experimente stiintifice, copiii tai pot explora lumea stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii intr-un mod interactiv si distractiv.
Si, pentru cei mici pasionati de jocul de domino, avem un colt special dedicat! Jocul de domino pentru copii de la Editura Diana nu este doar o modalitate excelenta de a-si petrece timpul, ci si o metoda educativa subtila pentru a-i ajuta sa-si dezvolte abilitati de strategie si logica in timp ce se distreaza.
Dar asta nu este tot! Aici copilul tau poate descoperi o lume captivanta de mijloace de transport in paginile noastre, de la carti ilustrate pline de aventuri cu avioane si masini, la povestiri animate despre calatorii fascinante cu trenul sau cu vaporul.
La Editura Diana, ne propunem sa aducem zambete pe fetele copiilor si sa ii inspiram sa exploreze si sa invete intr-un mod creativ si educativ. Nu ezita! Comanda de la Editura Diana online, telefonic sau prin e-mail, iar copilul tau iti va multumi in timp!
https://www.edituradiana.ro/jocuri-si-jucarii-educative-jocuri-stem

Comentarii Facebook

Comentarii

Nu s-a postat inca nici un comentariu

Lasa un comentariu

Nu sunteti autentificat. Pentru a putea posta comentarii trebuie sa fiti autentificat in sistem.