Preaching Water Drinking Wine

2009-10-15 20:39:38
A.G.B.L.O.G
Well… timpurile sunt ciudate… exact cum se vorbeste in profetii… Money rules, baby! Se pare ca de vreo 2 secole s-a mai adaugat un component: frica corporativa…
Romanii s-au prins deja de fapt acum 2 mii de ani - circ si piine, keep them happy! Banii si spaima sociala sunt unelte extrem de efective in disciplinarea colectiva si in marketing. “Eternul meu “proiect” este sa ma regasesc pe mine insumi… asta cred ca este rostul calatoriei noastre prin aceasta etapa pe care o numim “viata” dar care este de fapt o constientizare inferioara a existentei. Este rostul fiecaruia dintre noi sa gasim lucruri cu ce sa ne umplem timpul… prin ce fel de experiente trecem si ce invatam din ele…” - asta am zis undeva pe la inceputul anului pe un forum de discutii online… iar acum ma simt putin ‘embarassed’.
Nu e vorba ca m-as dezice de principiile mele, sub nici o forma nu as face asta… urmaream doar isteria intimplarilor pe aici, m-am pus pe ginduri. Uleiul nu se amesteca cu apa niciodata, asa ca nici tu nu pune botul cu servitorii. Insa toamna este aurie si suna bine totul la mine in ograda.
Nu Te Lasa Pacalit!
agw
Citeste mai departe

Alte postari pe blogul A.G.B.L.O.G